Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας

  Στις  26 Νοεμβρίου 2014 η "Μέριμνα" διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για να βοηθήσει ένα 19χρονο παιδί της πόλης μας που έχασε το πόδι του σε ατύχημα.  Τα έσοδα από  την εκδήλωση διατέθηκαν για την τοποθέτηση τεχνητού μέλους προκειμένου να ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ. Στη πρώτη φωτογραφία του album η πρόεδρος της "Μέριμνας" κ. Αυγή Χρυσανθίδου, στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της "Μέριμνας" στις 17 Δεκεμβρίου 2014, δίνει στη μητέρα του παιδιού την επιταγή με το συγκεντρωθέν χρηματικό ποσό.

    Σε ένα κατάμεστο καφέ Chocolat (Εμπορικό κέντρο, 2ος όροφος) περάσαμε μία ενδιαφέρουσα βραδιά όπου ακούσαμε τους Pasta Tomato με φιλική συμμετοχή του Μιχάλη Πρεπόνη. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις καλεσμένες μας κυρίες που μας στήριξαν στη προσπάθειά μας αυτή.