Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, το Φιλανθρωπικό Σωματείο "ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ" πραγματοποίησε με επιτυχία την χειμωνιάτικη εκδήλωση του στο bar-restaurant "Τσαλαπετεινός" με το σχήμα "Τετραφωνική Ρίζα". Η υπέροχη μουσική και οι εξαιρετικές φωνές των καλλιτεχνών δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα στην κατάμεστη απο φίλους και φίλες αίθουσα.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ενίσχυσαν το έργο του Σωματείου μας. Φέτος τα έσοδα προσφέρθηκαν στους μικρούς πρόσφυγες της Συρίας που διέρχονται απο την πόλη μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους που με την αγάπη τους, στηρίζουν το έργο τους Σωματείου.