Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Σύντομος αποχαιρετισμός στην αγαπημένη μας Ρώσα Παπαδοπούλου.

Ενημερώθηκε 02/07/2019

Έφυγες νωρίς Ρώσα ...

Και άφησες δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια σου, στους φίλους σου και σε μας όλες που σε γνωρίσαμε και σε αισθανθήκαμε πρώτα σαν φίλη και μετά ως μέλος του Δ.Σ. της Μέριμνας του παιδιού Καβάλας. Πάντα ήρεμη χωρίς αρνητικές κριτικές με μετρημένα λόγια, χαρούμενη, με βλέμμα ήρεμο που μας γέμιζες γαλήνη..

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η προσφορά σου στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, στο σωματείο μας που επί 20 σχεδόν χρόνια υπηρέτησες, στα αναρίθμητα παιδάκια του ιδρύματος του παιδικού σταθμού Μερίμνης. Θα σε θυμόμαστε να τους μαθαίνεις γαλλικά, όπως σε θυμούνται και αυτά, έχοντας τα γύρω σου σαν μανούλα τους γλυκιά και τρυφερή, ή να τραγουδάτε γαλλικά στις καλοκαιρινές μας γιορτές και να μας δίνεις τόση χαρά.

Θα σε θυμόμαστε στα διοικητικά μας συμβούλια να γράφεις πρακτικά, πάντα διακριτική, ευγενέστατη, γλυκύτατη. Δεν θα σε ξεχάσουμε γιατί το φως και η γαλήνη που σκόρπισες δεν θα σβήσουν με τον θάνατο σου.