Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Page 1 of 9

Η λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Ενημερώθηκε 11/02/2016

Σε μια προσπάθεια ώθησης των αναγνωστικών ενδιαφερόντων των παιδιών, φροντίζουμε να φέρνουμε  τα παιδιά σε επαφή με βιβλία λογοτεχνικά αλλά και διαφορετικά είδη βιβλίων. Και ενώ για τον ενήλικο το διάβασμα αποτελεί μια μοναχική δραστηριότητα, το παιδί χαίρεται να αγαπά την ανάγνωση σε συνάρτηση με κάποιον άλλον.

Κάθε Παρασκευή λοιπόν και για όλο το 2ο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, τα προνήπια δανείζονται  ένα βιβλίο από τη σχολική μας βιβλιοθήκη το οποίο κρατούν και διαβάζουν παρέα με κάποιον ενήλικο το Σαββατοκύριακο στο σπίτι.

Ευθύνη των νηπίων: να αγαπούν και να σέβονται το βιβλίο που δανείζονται. Υποχρέωση των γονιών: να βοηθούν τα παιδιά να κατανοούν λέξεις, έννοιες, εικόνες. Για να επιφέρει αυτή η προσπάθεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βοηθηθούν τα παιδιά σε θέματα αλφαβητισμού, εφοδιάσαμε τους ατομικούς  φακέλους με ενημερωτικά φυλλάδια για τους γονείς, για το πώς θα ξεκινήσει μια ευχάριστη ανάγνωση βιβλίου και πώς θα καταλήξει σε μια δημιουργική ενασχόληση με πολλά θετικά αποτελέσματα για τα παιδιά.

Χαιρόμαστε όταν τα βιβλία επιστρέφονται με χαρά στη θέση τους.. όταν όλα αυτά για τα οποία προσπαθούμε βρίσκουν θετική ανταπόκριση! Όταν η μάθηση γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία! Χαιρόμαστε όταν οι γονείς συμμετέχουν στις μαθησιακές προσπάθειες των παιδιών τους!