Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Page 1 of 9

Μικροί κηπουροί εν δράσει!

Ενημερώθηκε 24/03/2016

Γεννημένοι κηπουροί άραγε; 

Τα παιδιά είναι από τη φύση τους περίεργα και μαθαίνουν καλύτερα μέσα από την πράξη. Φυτεύοντας σπόρους το παιδί έχει την ικανοποίηση να φροντίζει κάτι δικό του για καιρό , να παρατηρεί απο πρώτο χέρι τον κύκλο της φύσης. Και ας μην ξεχνάμε ότι η κηπουρική είναι ένας ωραίος τρόπος για ν' αποκτήσουν τα παιδιά περιβαλλοντική συνείδηση εξερευνώντας τη λειτουργία της φύσης. Φέτος αποφασίσαμε να φυτέψουμε τα δικά μας όμορφα λουλούδια με τη βοήθεια της γεωπόνου κ. Ζάνας Μωϋσίδου.

Η κηπουρική μας προσφέρει απίστευτη διασκέδαση, μας βοηθάει να γινόμαστε πιο υπεύθυνοι και πιο τακτικοί κάθως κάθε μέρα ανυπομονούμε για το ποιός θα ποτίσει τα γλαστράκια μας.