Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Page 1 of 9

Στους ρυθμούς της ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης!

Ενημερώθηκε 05/04/2016

Κάθε τόπος και μια παράδοση και ο δικός μας τη δική του!

Την Πέμπτη 7 Απριλίου θα κατηφορίσουμε για το Λύκειο Ελληνίδων, η τέταρτη στη σειρά επίσκεψη μας. Στο τριώροφο κτίριο θα μας περιμένουν οι υπεύθυνες κυρίες για να μας ξεναγήσουν στο χώρο τους, σε έναν χώρο που "μυρίζει" κατεξοχήν παράδοση! Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή με τις χρυσοκέντητες φορεσιές, τις πολύχρωμες ποδιές, τα παραδοσιακά τραγούδια. Να μαγευτούμε απο το έθιμο της χελιδόνας, να πειραματιστούμε, να τολμήσουμε να χορέψουμε παραδοσιακούς χορούς. Να διασκεδάσουμε με το άκουσμα και το ρυθμό τους.

Να φύγουμε από εκεί με τόσο όμορφες εικόνες και συναισθήματα..Να δούμε, να ακούσουμε , να νιώσουμε! Γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε εμείς τα παιδιά!