Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Page 1 of 9

Μαζέψαμε πλαστικά καπάκια ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Ενημερώθηκε 18/05/2016

Εδώ και δύο μήνες με αφορμή τη φετινή συμμετοχή μας στις δράσεις της actionaid με θέμα "Παιδιά με αναπηρία ορατά σε όλα τα σχολεία" μαζέψαμε εκατοντάδες πλαστικά καπάκια για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Από τη μέρα που το ανακοινώσαμε πρωινό μας καθήκον ήταν να συλλέγουμε και να μετράμε τα καπάκια που φέρνουν τα παιδιά από το σπίτι. Έτσι καταφέραμε  να μαζέψουμε εκατοντάδες πλαστικά χρωματιστά καπάκια τα οποία "ταξίδεψαν" στον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της πόλης μας! 

Μια δράση που κράτησε δυο μήνες κατάφερε να μας γίνει μια ωραία συνήθεια που απ' ότι φαίνεται θα κρατήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.. Καταφέραμε να σκεφτόμαστε τους άλλους, να τους έχουμε προτεραιότητα μας, να γινόμαστε συνεπείς και υπεύθυνοι!