Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Page 1 of 9

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μέριμνας 2017!

Ενημερώθηκε 15/11/2017

Μια φορά κι έναν καιρό

Παραμονή Χριστουγέννων ήτανε θαρρώ

Συνέβει κάτι μαγικό…

 

Κάπου ,κάπως ,κάποτε …σε ένα δάσος μακρινό… ένα πλάσμα διαφορετικό ήτανε κυριευμένο από τη λύπη και τη μοναξιά. Έτσι απρόσμενα και μαγικά ξεπήδησαν τα παραμύθια.. και ήρωες ήρθανε πολλοί σε όλους μας γνωστοί. Για να αγγίξουν τις καρδιές , να στείλουν μηνύματα και ευχές!

Και σαν να μην έφτανε αυτό στο διπλανό το σκηνικό, ο Αϊ- Βασίλης βιώνει κάτι φοβερό! Σε δίαιτα πρέπει να μπει γιατί μας πάχυνε πολύ!

 

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της νομαρχίας σας περιμένουμε για να ζήσετε το δικό μας αλλά και το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

 

Υ.Γ. Οι πρωταγωνιστές μας ετοιμάζονται!