Καλοκαιρινή γιορτή 2019 "Οι Χελιδονοφωλιές.." Παρέα με τις stringless Καλοκαιρινή εκδήλωση με τους Da capo combo Καλοκαιρινή γιορτή 2018 Από την Ένωση "Μαζί για το παιδί" Γενική Συνέλευση Δ.Σ. Ραντεβού με την Παράδοση! Η παρέλαση της 25 ης Μαρτίου! Πλανήτης 2030! CIRCUS TIME ! Τσικνοπέμπτη 2018 Κοπή Βασιλόπιτας 2018. Χριστούγεννα 2017! Μια βραδιά παρέα με τις Fortissimo! Καλοκαιρινή γιορτή 2017 "Η Μηλιά στην αυλή του βασιλιά" Let's do it Greece. Διασκεδάζοντας με ένα πυτζάμα πάρτυ! Αποκριάτικες αποστολές Νο 1! "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες"στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας! Το λυπημένο αρκουδάκι του Ευγένιου Τριβιζά. Στο εργοστάσιο αρτοζαχαροπλαστικής! Η ανάπτυξη του λόγου στις κρίσιμες ηλικίες των 2,5-6 ετών. Μέτρηση Διαθλαστικής ικανότητας ματιών των νηπίων. Επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου μας! Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις! Για μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σχολική βαθμίδα. Μια μικρή μουσική παράσταση! Στο μουσείο ολοταχώς! "Τέσσερα βαζάκια ταξιδεύουν.." Ραντεβού με την Παράδοση! Οι κηπουροί της Μέριμνας! Αποκριάτικα ξεφαντώματα 2016! "Οι μουσικοί... της Βρέμης στο σχολείο μας" Οι πρώτες προσπάθειες που αφορούν τη γραφή! Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2015! "Αγάπη Παντού".. Mία χειμωνιάτικη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς. Συζήτηση και ενημέρωση για την ενδοοικογενειακή βία. Στο δημοτικό Ωδείο της πόλης μας! Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας. Πράξεις αγάπης.. Επίσκεψη στη γειτονιά 2015! Καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδιών! Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου -Μάϊος 2015. Απόκριες 2015 Φιλανθρωπική εκδήλωση της Μέριμνας Χριστούγεννα 2014

Κατίνα Μπίτσα

 

 

Την Ευδοξία Βαφείδου αντικατέστησε η Κατίνα Μπίτσα  μια από τις Κυρίες που την πλαισίωσαν από την ίδρυση του Σωματείου και αγωνίστηκαν μαζί της για την πραγματοποίηση του έργου της.

Η Κατίνα Μπίτσα – Παπαδόγιαννη, γεννήθηκε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ήταν κόρη του εκδότη της εφημερίδας «Κήρυκας» και  σύζυγος του γιατρού ακτινολόγου Περικλή Μπίτσα.  Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου και πρώτη αντιπρόεδρος. Μετά το θάνατο της Ευδοξίας Βαφείδου ανέλαβε την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Μέριμνας Παιδιού. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος για περίπου μισό αιώνα μέχρι το θάνατό της στις 7-9-2001.

Το ίδιο άξια με την προκάτοχό της συνέχισε το έργο της και δόθηκε με όλη την ψυχή της για την ολοκλήρωση των σκοπών του Σωματείου και την καλή λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

 

 

Κάθε χρόνο διοργάνωνε εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία με σκοπό τη συλλογή οικονομικών πόρων για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Υπήρξε ενεργός πολίτης, συμμετείχε στα κοινά της πόλης, ήταν μέλος όλων των Σωματείων της Καβάλας και αγαπητή μεταξύ των μελών της κοινωνίας. Κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  σαν μια από τις πιο δραστήριες Καβαλιώτισσες με μεγάλη κοινωφελή δράση και με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά.  Βραβεύτηκε κατ' επανάληψη από τον Δήμο και άλλα Σωματεία γι' αυτή της την δράση.