;

Αποχαιρετώντας την Γιούλη Γεωργιάδου.

Γιούλη Γεωργιάδου.. Ένας σπάνιος άνθρωπος έφυγε πριν λίγες βδομάδες από τη ζωή και είμαστε ευγνώμονες που τη γνωρίσαμε και τη ζήσαμε και εμείς ως φίλοι αλλά και ως μέλη του Δ.Σ της Μέριμνας Παιδιού Καβάλας. Τη ζήσαμε ως άνθρωπο, ως γυναίκα ,ως συμπορεύτρια του έργου μας, του Σωματείου της Μέριμνας και είναι καθήκον μας  να πούμε λίγα λόγια για τη δράση και την προσφορά της  αξιαγάπητης αυτής Κυρίας , όλα αυτά τα χρόνια.

Ως άνθρωπος.. μια οντότητα απλή και σπάνια, η οποία κατάφερνε πάντα με τον καλό της λόγο να ομορφαίνει τα πάντα γύρω της. Να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της και αγαπητή σε όλους. Ένας χαρακτήρας έντιμος και ηθικός που κατάφερνε πάντα να γοητεύει όλους όσους τη γνωρίζαν και συνομιλούσαν μαζί της έστω και για λίγο.

Ως γυναίκα.. μια ύπαρξη που κατάφερνε να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας δυνατός άνθρωπος στην ψυχή του. Μια γυναίκα άξια να τη θαυμάσεις για όλα εκείνα που προσέφερε στους γύρω της. Πως μπορούμε να ξεχάσουμε τις μέρες που μας άνοιγε το σπιτικό της και μας περίμενε ως λαμπρή οικοδέσποινα να γευτούμε παρέα τα υπέροχα εδέσματα της και με τι χαρά μας μιλούσε για τη μαγειρική, τη μεγάλη της αγάπη.

Ως μέλος του Δ.Σ … μια παρουσία λαμπρή με αξιόλογη δράση και έργο προσφοράς εξαιρετικό. Από το 1988 μέλος του Δ.Σ του Σωματείου μας και στη συνέχεια επί σειρά 18 ετών Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ». Και όχι μόνο..

Πως κατάφερε να μας συγκινήσει όταν το 2004  κάναμε πράξη την ιδέα της: να γραφτεί ένα βιβλίο με τις μαγειρικές τις ιδιαίτερες συνταγές και να δωρίσει τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων στο Ίδρυμα μας.

Σήμερα είμαστε εδώ για να την αποχαιρετήσουμε και να ευχηθούμε: Το μεγαλείο της ψυχής της να λάμπει για πάντα και να φωτίζει κάθε δρόμο που αυτή ακολουθεί. Θα τη θυμόμαστε για πάντα και θα την έχουμε πρότυπο στα έργα και στις δράσεις μας. Γιατί τέτοιους σπουδαίους ανθρώπους , δε συναντάμε συχνά στο διάβα μας.. Σε αποχαιρετούμε λοιπόν με πολύ θλίψη και συγκίνηση στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου, αγαπημένη μας Γιούλη Γεωργιάδου.